Bedrijfsverhuizing

Home > Verhuizen > Bedrijfsverhuizing

direct offertes aanvragenNa maanden van voorbereiding is het dan zo ver: de verhuizing van uw bedrijf vindt plaats! Voor het zover is moet er echter heel veel geregeld worden. Om u een beetje op weg te helpen zetten wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij. Opgeruimd staat netjes! Met een verhuizing van uw bedrijf in het vooruitzicht is opruimen een goede eerste stap; immers, alles wat u niet meer nodig heeft en weggooit hoeft u niet mee te verhuizen. Zo bespaart u uzelf veel werk en pakt u een klus op die anders nog jaren zou kunnen blijven liggen. Daarnaast is het van groot belang betrokken partijen op de hoogte te brengen van uw verhuizing. Meld dit voornemen direct aan:

 • Uw management en medewerkers
 • Het Gewestelijk Arbeidsbureau
 • De Raad van Commissarissen
 • De ondernemingsraad & Vakbonden

Archiefverhuizingen verhuiswagen
De verhuizing van een archief is een enorme klus waarbij nauwkeurigheid geboden is. Al uw materiaal moet worden gecodeerd, ingepakt en weer uitgepakt. Ook de archiefstallingen moeten uit elkaar gehaald worden om mee te kunnen in de verhuiswagen. Het verhuizen van een archief is veel werk dat goed dient te gebeuren, wilt u geen data verliezen of beschadigen. Het is dan ook raadzaam altijd een gespecialiseerd verhuisbedrijf in te schakelen voor uw archief verhuizing.

Stel een draaiboek op
Goede voorbereiding is het halve werk. Stel samen met de projectbegeleider van uw verhuisbedrijf een draaiboek op waarin in ieder geval de volgende punten zijn opgenomen:

 • Het in kaart brengen van de omvang van het archief en codering van alle stukken
 • Eventueel digitaal opslaan van archiefstukken
 • Op papier zetten wie welke verantwoordelijkheden heeft binnen het verhuisproces
 • Het uitstippelen van een tijdslijn
 • Het opschonen van het archief & behandeling van vertrouwelijke stukken
 • Het nalopen van alle archiefbestanden bij vertrek: niets vergeten
 • Tweede controle bij aankomst van de archiefbestanden
 • Het in en uitpakken van alle archiefstallingen

Veel verhuisbedrijven begeleiden u niet alleen voor en tijdens uw archiefverhuizing maar dragen ook zorg voor het opruimen na de verhuizing. Informeer naar deze optie wanneer u een offerte aanvraagt.

Tip! Vind snel het beste verhuisbedrijf in Rotterdam - Amsterdam - Utrecht - Den Haag

Ervaringen van andere bezoekers

De keus was snel gemaakt
"Wij zijn al een tijd bezig met de voorbereidingen van onze bedrijfsverhuizing en de verhuisdatum komt steeds dichterbij. Gelukkig hebben we snel goede verhuizers gevonden voor deze klus. Offertes vergelijken is ideaal. De keuze was zo gemaakt."
Toegevoegd: K. Mandenmaker uit Middelburg
Waardering: 7.5/10 Rating starRating starRating starRating half star

Dank aan ons verhuisbedrijf
"Wij zijn afgelopen maand met ons bedrijf naar een andere pand verhuisd. Wat een werk! Hierbij wil ik onze verhuizers enorm bedanken. Prettig om via een vergelijkingssite als deze snel een goed verhuisbedrijf te kunnen vinden."
Toegevoegd: R. Nedermeijer uit Rotterdam
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Voordelen van een bedrijfsverhuizing

 • Een bedrijfsverhuizing is het ideale moment om orde op zaken te stellen, op te ruimen en dingen die u niet gebruikt weg te gooien
 • Een bedrijfsverhuizing is een nieuwe start, hét moment om nieuwe goederen aan te schaffen zoals computers en meubilair.

Veelgestelde vragen


Wat is raadzaam, de bedrijfsverhuizing zelf doen of uitbesteden?

Dit is geheel afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Bij een klein bedrijf kan het zo zijn dat u dit nog gemakkelijk zelf kunt regelen. Wanneer uw bedrijf erg groot is  het raadzaam hulp in te schakelen van een externe partij.

Kan iedereen gewoon doorwerken tijdens de bedrijfsverhuizing?
Ja, als de verhuizing goed gepland wordt kunnen afdelingen gewoon doorgaan met hun werkzaamheden. Informeer naar de mogelijkheden bij uw projectbegeleider van het verhuisbedrijf van uw keuze.

Meer informatie?

De website verhuis.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van verhuisbedrijven bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veelgestelde vragen'. Lees onderstaand meer over de diensten van verhuisbedrijven:

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offertes aan door het formulier in te vullen.Vind snel en gemakkelijk het beste verhuisbedrijf.   direct offertes aanvragen