Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van verhuisoffertes?
Nee. Het aanvragen van offertes bij verhuisbedrijven is geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven betalen een kleine vergoeding per ontvangen offerte aanvraag.

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Gaat u niet met een verhuizer in zee? Laat het dan wel even weten aan de desbetreffende bedrijven. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel verhuisbedrijven ontvang ik een offerte?
U ontvangt maximaal zes offertes van uit uw regio bij wie u een offerte heeft aangevraagd.

Ik heb offertes aangevraagd bij meerdere verhuisbedrijven maar nog niets ontvangen.
De verhuisbedrijven hebben tijd nodig om u aanvraag te verwerken. Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord? Verhuis.nl stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere verhuizers bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde verhuisbedrijven. Verhuis.nl garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

Wat gebeurt er als er schade wordt gemaakt?
Het schadevrij vervoeren van uw spullen van A naar B heeft de hoogste prioriteit. Toch zijn kleine ongemakken niet volledig te voorkomen. Verhuisbedrijven hebben vaak een vrij snelle schadeafhandeling. Mocht er een schade zijn kunt u deze altijd reclameren.

Welke voorwaarden zijn van toepassing op een zakelijke verhuizing?
Op zakelijke verhuizingen binnen Nederland zijn de Algemene Voorwaarden voor Bedrijfsverhuizingen (AVB) van toepassing. Deze regelen de verplichtingen van verhuisbedrijf en opdrachtgever.

Tip bij het invullen offerte aanvraag formulier!
Vul zoveel mogelijk informatie in bij het aanvragen van een offerte voor een verhuisbedrijf. Als u eisen heeft aan de verhuiswagen, verhuisdozen of een ladderlift/verhuislift wenst, kunt u dit altijd aangeven. Zo kunt u makkelijk een offerte op maat tdirect offertes aanvragenoegestuurd krijgen.

Vraag hier gratis offertes aan

 

Bent u van een verhuisbedrijf?

En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!

Nog meer weten over verhuisbedrijven?