Opslagruimte

Wanneer u gaat verhuizen kan het nuttig zijn om van te voren een opslagruimte te huren. Via deze website vindt u snel en direct offertes aanvragengemakkelijk verschillende verhuizers die u helpen met het vinden een geschikte van opslagruimte. Vraag vrijblijvend meerdere offertes op en kies het aanbod dat het best bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren past.

Waarom opslaan?   verhuiswagen
Er zijn verschillende situaties waarin het nuttig is om een opslagruimte te huren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • U bent verplicht om uw huidige woning te verlaten terwijl de nieuwe woning nog niet kan worden betrokken
  • U wilt uw inboedel niet (volledig) meenemen naar uw nieuwe huis, maar deze (gedeeltelijk) opslaan
  • U gaat tijdelijk in het buitenland wonen en laat een deel van uw inboedel achter

Het verzekeren van uw spullen
U kunt ervoor kiezen om uw spullen op te slaan bij een verhuisbedrijf of een speciaal daarvoor beveiligde ruimte.  Niet alleen tijdens de verhuizing maar ook tijdens de opslagperiode van uw spullen in de opslagruimte, is de verhuizer aansprakelijk voor eventuele schade.
Er zijn situaties waarin de verhuizer niet aansprakelijk is voor eventuele schade aan uw inboedel. Hierbij moet u denken aan schade aan:

  • Elektronisch apparatuur of piano’s die ontstemt raken door de verhuizing
  • Schade aan spullen die uw verhuizer niet zelf heeft ingepakt
  • Schade aan uw inboedel door zaken als roest, houtworm en schimmel

Deze uitzonderingen staan beschreven onder het kopje ‘Algemene Voorwaarden en Bewaarneming Verhuisgoederen’. De verhuizer stelt u op de hoogte van de voorwaarden van uw inboedel verzekering. Zorg er te allen tijde voor dat u een passende verzekering afsluit voordat u daadwerkelijk gaat verhuizen. De inboedelverzekering die u afsluit kan moeiteloos worden overgeschreven naar de locatie van uw opslagruimte.

Ervaringen van andere bezoekers

Snel mijn spullen op orde!
"Ik besefte niet dat ik zoveel spullen in huis had totdat ik ging verhuizen. Vreselijk, ik wist niet waar ik het laten moest! Gelukkig een goed verhuisbedrijf gevonden via jullie site die mij hierin goed heeft geadviseerd."
Toegevoegd: G. de Mol uit Haarlem op (24-01-2012)
Waardering: 4/5

Veilig opgeborgen
"Gelukkig heb ik mijn piano tijdens de verhuizing tijdelijk kunnen stallen in een opslagruimte die mijn verhuizer mij aanbood. Zo had ik genoeg tijd om alles op orde te brengen voordat ik de piano liet overkomen."
Toegevoegd: L. van der Laan uit Barendrecht op (19-1-2012)
Waardering: 4/5
 

Voordelen

  • Door een opslag ruimte te huren kunt u in delen uw inboedel overzetten naar uw nieuwe woning. Zo heeft u meer tijd om uw verhuizing uit te voeren
  • Met bepaalde onderdelen van uw inboedel weet u misschien niet meteen raad in uw nieuwe huis. Een opslag ruimte waar u uw spullen kan opslaan totdat u hier een goede bestemming voor vindt biedt dan een uitkomst

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het huren van een opslagruimte?
De kosten voor een opslag ruimte lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van de afmeting van de opslag ruimte en de locatie. U huurt al een opslag ruimte vanaf €50, - per maand.

Hoe weet ik dat er een opslagruimte bij mij in de buurt is?
Er zijn inmiddels erg veel bedrijven die opslagruimte aanbieden. Vaak kunt u zoeken op plaats of postcode en ziet u direct de beschikbare opslag ruimtes bij u in de buurt.

Meer informatie?

De website verhuis.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van verhuisbedrijven bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veelgestelde vragen'.

Wenst u een goed voorbereide verhuizing? Lees dan ook zeker de informatie op onderstaande pagina's:

Wilt u meer weten over het verloop van uw verhuizing? Selecteer hieronder uw soort verhuizing:

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offertes aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen