Meer over verhuis.nl

Verhuizen hoeft u niet alleen te doen. Een erkend verhuisbedrijf bij u in de buurt helpt u hier graag bij. Maak uw keuze uit onderstaande verhuisopdrachten.

Verschillende verhuisopdrachten

De meest voorkomende verhuisopdrachten waar een verhuizer mee te maken krijgt zijn:

  • Zakelijke verhuizingen
  • Particuliere verhuizingen
  • Piano verhuizingen

Wanneer u vrijblijvende offertes bij ons aanvraagt kunt u een keuze maken uit één van de bovenstaande diensten. Wilt u van meerdere diensten gebruik maken? Voeg dan extra informatie toe bij uw aanvraag. De verhuizer van uw keuze biedt u een offerte op maat aan. U kunt er ook voor kiezen om een offerte aanvraag twee keer uit te voeren.

Heeft u een verhuisbedrijf?

Deze website maakt het voor particulieren en zakelijke klanten mogelijk om meerdere offertes aan te vragen bij verhuisbedrijven zoals u. De klant doet dit via het online aanvraagformulier ofwel de offerteaanvraag in te vullen. De meest geschikte verhuisbedrijven (op basis van onder meer locatie en aanvraagkenmerken) worden dan automatisch geselecteerd. U kunt dan direct een offerte toesturen naar uw potentiële klant en deze indien gewenst persoonlijk benaderen met uw aanbod.

   

Happy To Serve-How-It-Works
 

 


Gaat u een offerte aanvragen?

Via deze website kunt u direct een aanvraag voor offertes bij meerdere verhuizers indienen. Vervolgens ontvangt u binnen afzienbare tijd de gratis offertes. Op basis van die offertes kunt u uw besluit nemen. Het is wel wenselijk om de bedrijven waarvan u de offerte afwijst, een korte e-mail te sturen met daarin de afwijzing.

Nog meer weten over verhuisbedrijven?