Piano verhuizing

Home >Verhuizen > Piano verhuizing

Maak voor professionele piano verhuizing gebruik van de expertise van een erkend verhuisbedrijf. Op deze website vraagt u snel en gemakkelijk meerdere offertes aan. Zo vindt u altijd een geschikte verhuizer bij u in de buurt!   direct offertes aanvragen

verhuiswagen Voorkom schade
Niet alle onderdelen van uw inboedel lenen zich er voor om direct in de verhuiswagen te plaatsen en van A naar B te vervoeren. Zo past een piano over het algemeen niet door uw voordeur. Daarnaast bevat dit klassieke instrument veel breekbare onderdelen; goede planning en extra materieel voorkomen verhuisschade aan uw waardevol bezit. Piano verhuizing kunt u dan ook het beste overlaten aan een professioneel verhuisbedrijf. Door gebruik te maken van verhuisliften en een vrachtwagen met luchtvering komt uw piano altijd ongeschonden aan op diens plaats van bestemming.

Bespaar op uw verhuiskosten
Verhuizen kost u al snel veel geld. Wanneer u kiest voor het opvragen van verschillende offertes voor piano verhuizing vindt u direct een verhuizer dat perfect aansluit op uw persoonlijk budget.

Tip! Vind snel het beste verhuisbedrijf in Rotterdam - Amsterdam - Utrecht - Den Haag

Ervaringen van andere bezoekers

Schadevrij verhuisd
"Onze piano is al jaren niet verplaatst, laat staan dat ik hem naar onze nieuwe woning durfde te vervoeren. Ons verhuisbedrijf heeft alles echter prima geregeld. Vleugel is geheel schadevrij verhuisd! "
Toegevoegd: A. Faassen uit Eindhoven
Waardering: 7.5/10 Rating starRating starRating starRating half star

Hulp voor vervoer piano
"Ik heb er overnagedacht onze piano met mijn eigen wagen ter vervoeren maar ik durf het toch niet aan. Hier een paar offertes aangevraagd voor special vervoer. Moet goed komen!"
Toegevoegd: Y. Noordwijk uit Ridderkerk
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star

Voordelen

  • Door gebruik te maken van speciaal vervoer voor uw piano kunt u er van op aan dat de piano ongeschonden zijn nieuwe bestemming bereikt
  • De lift die gebruikt wordt om de piano uit uw woning te takelen kan eventueel ook worden ingezet voor de verplaatsing van andere grote objecten die u niet via de trap naar buiten krijgt.

Veelgestelde vragen

Wat moet de verhuizer weten over mijn piano voordat hij deze gaat verhuizen?
Geef aan uw verhuizer door wat voor piano u heeft (vleugel, schuin of recht) inclusief bijbehorende afmetingen. Vermeld ook het merk en het model van uw piano. Vergeet niet na te vragen of uw piano tijdens het vervoer verzekerd is.

Waar moet ik rekening mee houden als ik toch besluit mijn piano verhuizing zelf uit te voeren?
Let erop dat het vervoersmiddel waarmee u uw piano gaat vervoeren beschikt over extra vering: een flinke hobbel kan genoeg zijn om uw instrument te beschadigen.

Meer informatie?

De website verhuis.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van verhuisbedrijven bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veelgestelde vragen'. Lees onderstaand meer over de diensten van verhuisbedrijven:

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offertes aan door het formulier in te vullen. Vind het beste verhuisbedrijf dat aansluit bij uw budget.   direct offertes aanvragen