Speciaal transport

Naast de gewone verhuizingen kan er ook sprake zijn van een speciaal transport. Bij een speciaal transport is het van groot belang dat de betreffende verhuizer voldoende kennis heeft van het te verhuizen object zodat deze ongeschonden diens plaats van bestemming bereikt.   direct offertes aanvragen

verhuiswagen Factoren die bij een speciaal transport een belangrijke rol spelen zijn onder meer het deskundig laden en lossen van het object, het verkennen en uitstippelen van de ideale route en het aanvragen van de benodigde vergunningen. Speciaal transport is immers een combinatie van het juiste materieel en een goede organisatie!

Voorbeelden van speciaal transport
Voorbeelden van speciaal transport zijn onder meer:

 • Pianovervoer
 • Computervervoer
 • Instrumentenvervoer
 • Kunstvervoer
 • Machinetransport
 • Waterbed
 • Kostbaarhedenvervoer
 • Schilderijenvervoer
 • Zwaar materieel vervoer

Maar ook het verhuizen van bijvoorbeeld een laboratorium valt onder speciaal transport.

Snel en gemakkelijk kiezen voor het beste aanbod!
Op deze website kunt u snel en gemakkelijk gratis offertes aanvragen voor het uitvoeren van speciaal transport. Bekijk en vergelijk direct verschillende verhuizers bij u in de buurt en kies voor de offerte die het best aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Ervaringen van andere bezoekers

Uitstekende verhuizer gevonden!
"Het was wel even stressen; mijn Steinway verhuizen. Maar het is goed gegaan! Ik had ook niet anders verwacht. Via jullie site veel opties bekeken en een uitstekende verhuizer gevonden."
Toegevoegd: G. de Haan uit Breukelen (21-01-2012)
Waardering: 4/5

Voordelig tarief
"Onze galerie heeft er weer wat topstukken bij! Netjes vervoerd door een gespecialiseerd verhuisbedrijf die ik snel vond via deze website. Via prijsvergelijken ook nog op een voordelig tarief uitgekomen ook."
Toegevoegd: A. Beentjes uit Naaldwijk (16-1-2012)
Waardering: 4/5
 

Voordelen

 • Door te kiezen voor speciaal transport kunt u er van op aan dat uw objecten veilig worden vervoerd en ongeschonden de plaats van bestemming bereiken.
 • Speciaal transport is een vak op zich. Wanneer u hiermee te maken krijgt beschikt u in het vervolg over goede kennis om uw objecten te beschermen, ook wanneer deze niet daadwerkelijk vervoert worden.

Veelgestelde vragen

Waarom moet een schilderij mee met speciaal transport, er kan niet veel aan stuk gaan?
Ook wanneer een schilderij of ander kunstwerk wat van nature sterk is en tegen een stootje kan, is het belangrijk toch na te denken over speciaal transport wanneer u deze gaat vervoeren. Bij een schilderij is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat deze in een goed klimaat wordt vervoerd. Een te hoge luchtvochtigheid kan er al voor zorgen dat de verf van het kunstwerk beschadigt raakt.

Moeten er voor speciaal transport vergunningen worden aangevraagd?
Dit is geheel afhankelijk van de grote van het te vervoeren object en het benodigde materiaal. Uw verhuizer adviseert u hier graag bij wanneer u een offerte voor speciaal transport aanvraagt.

Meer informatie?

De website verhuis.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van verhuisbedrijven bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veelgestelde vragen'.

Wenst u een goed voorbereide verhuizing? Lees dan ook zeker de informatie op onderstaande pagina's:

Wilt u meer weten over het verloop van uw verhuizing? Selecteer hieronder uw soort verhuizing:

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offertes aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen